mandag den 20. februar 2012

Hjertekjole

Jeg har den mission, at jeg til syning skal lære noget nyt hver gang. I denne her kjole er der skjult lynlås i. Det var ærlig talt en smule svært. Det tror jeg lige jeg skal prøve nogle gange endnu. Så jeg tror jeg skal have lavet nogle puder, så jeg kan øve mig på de der lynlåse. Kjolen her er fra et Ottobre. Der er godt nok mange fine mønstre i det blade, men de kan godt være lidt forvirrende at tegne af efter. Caroline har for længst godkendt kjolen og haft den på i børnehave.


4 kommentarer:

 1. Din blog er da også fin - hold fast hvor Frederikke ligner dig ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen. Jeg går udfra at det er Caroline du mener at ligner mig, for jeg synes ikke Frederikke gør. Jeg kan i hvert fald ikke se det:-)

   Slet
 2. Sikke en dejlig blog. Fandt lige frem til dig, via din kommentar på min blog. Du skriver du er ny mht. at sy, uha det kan man ikke se. Hold da op nogle flotte ting du har syet til dine skønne piger :D Glæder mig til at følge dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. ja du har da egentlig ret i at jeg nok ikke længere er nybegynder udi syningen kust, selvom jeg stadig har meget at lære. Så jeg tror da lige det skal ændres.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...