lørdag den 20. oktober 2012

Endnu et jerseysæt med bambier.

 
Det var så stor en succes med sidste sæt i jersey, at den er gentaget med endnu et sæt. Det passer frøkenen aldeles godt, og der er meget stor bevægelsesfrihed i dette sæt. Det får mig dog til at tænke på et sæt nattøj en gang i mellem, men pyt med det. Begge stoffer er fra Malika og Rosa.
 
Jeg er i min iver efter at sy i jerstoffer, gået på jagt på Dawanda ( tysk hjemmeside) for at finde fantastiske flotte stoffer. Der er virkelig mange mange flotte, som i virkelig virkelig mange flotte. Jeg er faktisk fuldstændig helt og aldeles solgt til næsten allesammen. I min ivrige søgen, finder jeg stoffet som jeg har brugt til nedenstående kjole til 125 kr. pr. meter og 30 kr i porto. Altså 155 kr for en meter som jeg har givet 179 kr. inde ved Malika og Rosa.
 
 
 4 kommentarer:

 1. Nej et fint sæt :-) hmm ja jeg synes også at en meterpris på 179 kr er temmelig heftig, men det har jeg også selv betalt hos malika-rosa. Tak for tippet!! Jeg vil se mig om på Dawanda en anden gang.
  Jeg har handlet RIGTIG meget for alt for mange penge hos malika-rosa, men jeg savner lidt kundepleje i form af nogle gratis prøver eller andet, når nu man er en god kunde. Jeg synes at det er godt købmandsskab, hvis man gør sådan. Nå men det var jo ikke det, som det handlede om :-)
  Smukt sæt! Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja 179 er temmelig dyrt. Så jeg tror jeg vil vove mig ud på de tyske hjemmesider når jeg engang må købe stof igen. Og ja MR kunne godt sende nogle gratisprøver med, når man nu spendere så mange penge derinde.

   Slet
 2. For et flott sett!! Bambistoffet var veldig fint.
  God helg :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...