fredag den 30. marts 2012

Hjerteflagranke.

Har fået lavet en ny flagranke til Caroline. Jeg kom nemlig til at ødelægge den anden hun havde hængende over sin seng. Denne her gang blev det med hjerter. Det meste af papiret er Rie Elise Larsen papir. Snoren de hænger på er fra Tanterne her i Odense. De har dem i flere farver, men jeg var nødt til at begrænse mig til den lyseblå. 

Frederikke og jeg har holdt fri i dag. Vi har været en tur i haven. Jeg har nået to bede, mens Frederikke har flyttet jord fra drivhuset over i vandkanden. Caroline vil under ingen omstændigheder være hjemme når jeg har aftenvagt eller hverdagsfri. Lige meget hvor meget jeg lokker med alt muligt, så holder hun stædigt på at hun skal i børnehave.  Hun bliver så afleveret det senere og hentet tidligt.

I dag blev hun hentet kl. 13.30, for så kunne vi lige nå at bage bananmuffins mens Frederikke stadig sov til middag. Mens jeg lige har siddet og skrevet det her, har Caroline lige tømt en halv skål med glasur.


 Kuglerammen er fra da jeg var barn.

9 kommentarer:

 1. Det ser altså helt vildt fint ud! Super skønne farver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt forårsfriske farver.

   Slet
 2. Årh hvor er den fin, sådan en føler jeg mig da også vældig fristet til at lave :o) Og hvor er det dejligt, at hun er så glad for at være i børnehave!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke noget svært i sådan en flagranke, så det er da bare med at komme i gang.

   Slet
 3. Rigtig fin ranke, smuk samling af papir du har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg har mega meget papir liggende, så nu har jeg besluttet at jeg hellere må komme i gang med at bruge det. Det er jo synd det bare ligger og samler støv.

   Slet
 4. Den er simpelthen blevet så sød! Flotte og inspirerende billeder i øvrigt.-)

  SvarSlet
 5. Ej hvor er det en fin hjerteranke! I like! Er ny læser på din blog - den er da alt for skøn! Håber, du finder tid til at kigge forbi hos mig:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...