onsdag den 6. november 2013

Sy til din baby: Bukser

Et par bukser til min lille nevø Magne. Syet i mørkebrunt fløjl med lommer på. De er gennemforet med det blødeste jersey fra Stofdepotet.
 
Efter at have set jer andre bestille fra Stofdepotet, var der ingen vej udenom. Jeg har absolut ikke fortrudt denne beslutning. For sikke en fin pakke jeg har modtaget med posten.
 


 
 
 
 

9 kommentarer:

 1. Hvor er de fine Dorthe, ja stofdepotet yder super service, det er skønt med nye stoffer :)

  SvarSlet
 2. Tak Libbie. Ja der er virkelig god service fra Rikke i stofdepotet. Hun ringede til mig, da der var fejl i det stof jeg havde bestilt, men så fik jeg det alligevel til en god pris.

  SvarSlet
 3. SÅ lækre! Og jeg er også fan af stofdepotet - har både købt det gulde, det lilla og det med stjernerne som du også har købt:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt du også har købt det. Jeg MÅ absolut eje mere derfra.

   Slet
 4. Jeg har også fået lidt hjem derfra - Jeg synes det er svært at lade være med at gå amok, det er nogle virkeligt lækre stoffer hun har...

  Og rigtig søde bukser til lille Magne, Dorthe :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også allerede bestemt mig for hvad jeg skal købe der næste gang. Skal bare lige have brugt noget af det jeg har liggende.

   Slet
 5. flotte bukser og lækkert stof :-)

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fine buker du har lavet - igen bliver jeg bare SÅ imponeret over din kunnen.

  Måske skulle man prøve at bestille hos Stofdepotet, så jeg kan komme i gang med den overlocker - den står jo bare og griner af mig:-D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...