tirsdag den 17. april 2012

Endnu en kjole.

Endnu en kjole har set dagens lys. En kjole der lige har været et par uger undervejs, som alle andre syprojekter i øvrigt også er. Denne her fordi jeg først havde en ide med denne her kjole, der sagde orange pipinbånd og harlequinternede lommer, eller også turkiselommer med orange kantbånd. Men jeg var ikke tilfreds med nogle af ideerne. Nåede endda at klippe de turkise lommer. Tilsidst blev jeg dog enig med mig selv om lommer i samme stof som kjolen og så med hvidt pipingbånd. Har længe tænkt på det der strygestof fra Anna, så en mail afsted til hende. Så vupti her en kjole syet i mørkeblå babyfløjl, med hvid pipingbånd/kantbånd, strygestof og vingeærmer. En kjole der er inspireret af både Albababy og Marapytta. Mønsteret er fra Hanne Meedom og Sofie Meedom Børnetøj 4-7 år.

14 kommentarer:

 1. Det er en virkelig smuk kjole!!

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare super flot den kjole:-)

  SvarSlet
 3. Det er da den fineste børnekjole jeg har set længe, helt fantastisk er den :o)

  SvarSlet
 4. Ih, den er da simpelthen så skøn! Den er jeg helt vild med, hvor er du dygtig :-)

  SvarSlet
 5. Hold da helt op, den er godt nok flot... Virkelig fed :)

  Kh.

  SvarSlet
 6. hej hvor er den bare super flot. ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 7. Den er bare SÅ lækker :)
  Yndigt med den store orange knap, super detalje!

  SvarSlet
 8. Tusind tak for alle jeres rosende ord. Caroline er også temmelig glad for den. Hun har fået den på i børnehave i dag. Hun er meget glad for ærmerne, som hun kalder for pufærmer. Denne her model kunne der helt sikkert godt komme flere af. Der er jo uendelige farvekombinationer der kunne være fede at afprøve den i.

  SvarSlet
 9. Sikke en smuk kjole. Det er da de fineste små ærmer. Glæder mig til at følge dig.
  Kh V

  SvarSlet
 10. Ej hvor er den fin og ren i farverne og så lige med lidt gang, det er flot. Mon jeg snart tager mig sammen til at sy kjoler?

  SvarSlet
 11. Jeg er helt vild med denne kjole, den er super fin :) Må helt klart have gang i noget lignende...

  SvarSlet
 12. Hei, jeg bilde-googlet et eller annet og måtte inn og se hvem som hadde laget denne utrolig stilige kjolen. Og det var deg! Har sett meg litt rundt på resten av din fine blogg, takk for titten!

  Glade sommerhilsner fra Annwes, Oslo

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...