fredag den 8. november 2013

Vil i se mit sybord.

Vi har ikke ret meget plads hjemme ved os. Vi bor til leje i tvillingehus på 74 kvm. med kun et børneværelse. Til gengæld er det et værelse på 12 kvm. Vi har godt nok kælder, men der har jeg absolut ikke lyst til at sidde nede. Så jeg har klemt mig ind på pigernes værelse. Jeg elsker nemlig at kigge med hos jer andre, og synes altid det er hyggeligt at se hvor i andre sidder og syer. Så her får i et glimt at den bedste plads i huset, i hvert fald hvis i spørger mig. Pigerne har skrivebord i forlængelse af sybordet. De elsker at være på værelset mens jeg syer. Det er faktisk super hyggeligt når vi tre piger sidder og pusler på værelset.
 

Blomsterlampen i kan se på vægen er Carolines gamle sengelampe. Jeg er bare for doven til at pille den ned.  Nedenunder ser i mit nye vidunder. Nemlig et dampstrygejern. Det er helt fantastisk at stryge med sådan et. Jeg har taget mig selv i at stå og stryge stof, bare fordi det er sjovt.
 

 
Hvis i undre jer over hvad det er der ligger på "trappen" i vinduskarmen til højre. Så er det meget små stofrester. Jeg er begyndt at sortere de allermindste stofrester efter farve. Temmelig nørdet måske, men jeg kan ikke få mig selv til at smide dem ud.

 
Jeg har lige klippet en ordentlig stak stof. Så nu ved jeg godt hvad jeg skal lave resten af november måned.
 

 


9 kommentarer:

 1. Hvor er det et fint lille område du har for dig selv, og med plads til en masse små æsker osv. så der kan komme lidt orden på tingene. Jeg ville sådan ØNSKE at der også kunne være plads til sådan et sybord hos os, men det er der desværre ikke. Øv bøv! Vi har kun 60 m2 og det er altså ikke meget

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også min lille syplads. Selvom jeg prøver at holde orden der, så roder der rigtig tit. Forhåbenligt skal du ikke blive boende der altid og måske får du en dag dit eje syrum. Det koster i hvert fald ikke noget at drømme.

   Slet
 2. Det er et fint område du har til dig selv og dine maskiner. Vi har heldigvis et ekstra værelse, hvor jeg kan sidde, men det betyder også bare at jeg RODDER helt vildt, fordi jeg jo bare kan lukke døren og stort set er den eneste som bruger værelset. Mine drenge vil også gerne sidde sammen med mig, når jeg syr. Den store sidder og ser film med hørebøffer på ("Maskinen larmer, moar!") eller så sidder den lille og leger under skrivebordet (som er et andet bord end mit sybord, så han heldigvis ikke er i nærheden af min pedal :)) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder skønt med helt eget syrum man kan lukke døren ind til. Hvor er det dejligt at dine børn også nyder når du syr. Jeg synes det er så hyggeligt at kunne dyrke sin hobby og så stadig være sammen med sine børn.

   Slet
 3. Dejligt lille sted du har dig! Jeg drømmer om et sted til mig selv, og vi skal muligvis i gang med at omrokere værelser over vinteren, og så er det drømmen, at jeg får plads til at lave et lillebitte bord i soveværelset til mine syting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg krydser fingre for at der kan blive en lille plads til dig og dine syting.

   Slet
 4. Småt men godt :-) det ser hyggeligt ud og du får noget fra hånden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja små er godt. Inden jeg fik lavet dette her lille syhjørne slæbte jeg symaskinen frem og tilbage på spisebordet, og det var sgu irriterende. Jeg får syet meget mere, nu hvor den står fast fremme hele tiden.

   Slet
 5. Det lyder hyggeligt at sidde og sy mens pigerne leger :-D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...