tirsdag den 3. april 2012

Påskeferie.


Vi har været på besøg i genboens have og klippe nogle troldegrene. Pigerne synes, det var vildt hyggeligt at sætte påskeæg på grenene. Sjovt nok så har vi en kæmpe samling af små påskeæg. Der er i hvert fald mange mange flere tilbage i kassen med påskepynt.


Vi har lavet påskedekorationer af påskeliljer og lidt troldegrene med æg på. Jeg har endelig fået hængt mine fire piger op på vægen. Jeg er meget glad for dem. Det er Thomas der her i huset spiller rigtig meget klaver. Jeg kan også lidt, men jeg blegner helt ved siden af ham. Så jeg spiller kun, når jeg er alene hjemme, eller børnesange for pigerne.
Måske lidt overdrevne æg den fugl sidder på.Caroline in action i hendes nye nederdel.


Har leget med billedredigering i picasa. Har ellers brugt picnik en del, men eftersom de snart lukker ned har jeg måttet ty til noget andet. Picasa er udemærket, det kan desværre bare ikke lave de samme fine billedcollager som picnik.

I morgen drager jeg til Århus for at shoppe med min gamle veninde. Jeg glæder mig til at komme afsted bare os to UDEN børn. Det bliver så hyggeligt.

Rigtig god påske til alle derude.


4 kommentarer:

 1. Hvor er der blevet påskefint hos dig - Jeg synes jeg kan genkende noget af dit pynt på grenene. Var du mon også i Tiger sidste år til påske:-)

  De er så skønne dine 4 piger. Min svigermor har hende i de smalle brune bukser til at stå ude på deres gæste toilet, og nej hvor ville jeg gerne hun flyttede hjem til os. Men jeg tror desværre at hun er for glad for hende:-)

  SvarSlet
 2. Det skal nok passe at nogle af æggenen er fra Tiger sidste år. Jeg kan ikke helt huske hvor jeg har købt dem henne.

  De fire piger har jeg købt på loppemarked sidste år. Hende der solgte dem havde vildt mange af dem, men jeg købte selvfølgelig kun en af hver..lidt øv.

  SvarSlet
 3. Der er da godt nok blevet pyntet op til påske hjemme hos jer. Virkelig flot må jeg sige, og håber I havde tilladelse fra naboen til at hugge grene :)

  Hos mig er det dog kun blevet til et enkelt påskeæg i år. Jeg går nok mere op i julepynt end påskepynt tror jeg.

  SvarSlet
 4. Jeg synes, det er hyggeligt at pynte op. Især nu hvor der er små børn. Jo vi havde tilladelse til at få grene af naboen. Håber vi kan få flere en anden gang.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...