søndag den 1. april 2012

Ugle, abe og bil.

Disse her tre hænger ved puslebordet. Frederikke elsker at pege på dem og sige ugle, abe og bil. Tiltrods for hun kun fylder 2 år om en måned, så har hun efterhånden et temmelig stort ordforråd. I dag skal vi have muget ud på pigerne værelse. Caroline har fået ny halvhøjseng. Så nu skal pigerne til at sove på samme værelse. Det har de faktiskt allerede gjort i dag nat. Det gik godt og de er blevet derinde begge to hele natten. Men det kneb godt nok med at falde til ro i går aftes.
Papiret er scrapbogspapir og skabelonerne er nogle gamle nogle jeg har liggende fra Panduro.

Rigtig god søndag til alle jer derude.

5 kommentarer:

 1. Hvor er de fine. Min søn havde også et stort ordforråd som 2 årig, hvor imod min datter var meget ældre inden hun for alvor begyndte at bruge ord:-)

  SvarSlet
 2. Frederikke herhjemme er lillesøster, så hun har en god læremester i støresøster. Så jeg tænker at det er derfor at hendes ordforråd er forholdsvist stort.

  SvarSlet
 3. De er super fine -jeg er især ret vild med aben.

  Min mindste dreng er 22 måneder og kan stort set ikke tale -så jeg er altid lidt misundelig på dem med børn, der virkelig kan :-)

  SvarSlet
 4. Hold nu op, hvor er de søde. Min datter hedder også Frederikke- skønt navn. Hun bliver 3 til august og hun snakker også som et vandfald. Nogle gange undres jeg over, hvor hun lærer alle de ord fra:-) Knus

  SvarSlet
 5. Tak for din hilsen på min blog. Sikke nogle fine ting du laver, jeg har meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge med.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...