søndag den 13. maj 2012

Uglekjole.

Måske bloggen her skulle have heddet kjolefabrikken istedet for. Jeg elsker at sy kjoler, og hvad er mere fantastisk end at have to piger der elsker at have kjoler på. Caroline har selv valgt stoffet til denne her, og selvfølgelig er det lyserødt. Det er syet efter det samme mønster som Frederikkes girafkjole, der er dog lavet lidt om på det. Overvejer stadig om der skal være en knap foran på bærestykket eller en sløjfe. Som i nok kan se så er der en lille fejl på ryggen. Jeg kom til at vende syningen udaf i stedet for indad på belægningen, så nu skinner den hvide overlocktråd SÅ tydelig frem. Men er der noget jeg hader, så er det er sprætte op, så den forbliver nok sådan. Det kan jo alligevel ikke ses når den først kommer på. Kjolen er klart inspireret af denne her kjole.

I dag står den på havearbejde og såning af de sidste frø i haven. Solen skinner her, så det ser da ud til at blive en dejlig dag.8 kommentarer:

 1. Hvor er den bare sød. Er vild med den lyserøde tråd brugt på bærestykket

  SvarSlet
 2. Nej, hvor fin... Jeg HADER simpelthen også at sprætte op, så føler med dig, men hey - det kan ikke ses når musikken spiller;0)

  SvarSlet
 3. Ha ha - kender godt det med den træls opsprætter...

  Jeg skal gerne tage tilløb til det der med at sprætte op, men jeg ender som oftest med at gøre det (tror dog også jeg ville droppe det i det her tilfælde.. det ses jo ikke ;0))

  SvarSlet
 4. Ja det er super træls at sprætte op, og det bliver ikke i denne her omgang, for som i skriver så kan det jo ikke ses når kjolen kommer på.

  SvarSlet
 5. Hvor er den altså bare fin, og pyt da med tråden, det er der ingen der ser, når musikken den spiller :-D

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin :) Jeg er vild med den lyserøde kontrasttråd. Det må jeg også lige prøve af en dag.

  SvarSlet
 7. Den er bare fin! Og stoffet er skønt, har også brugt det til et par lommer på bukser til min niece :)
  Har lige et spørgsmål ang. din overlocker? Er ved at have pengene til den, men er lidt skeptisk ang. det med at købe på udenlansk hjemmeside.

  Kan du fortælle lidt om levering? Og er der dansk manual med? Jeg aner ikke hvordan jeg betjener sådan en :) Og hvad med garanti hvis der sker noget med den?

  Vil nemlig købe en som din på den hjemmeside hvor din er købt :)

  SvarSlet
 8. Hej Line. Det var ikke svært at bestille på en engelsk hjemmeside og ingen problemer med leveringen. Jeg var også selv bekymret for om jeg kunne tråde den osv. Men det er næsten idiotsikret at tråde den, da den viser med meget tydelige farver og pile på maskinen hvordan den skal trådes. Jeg har efterfølgende fundet manualen på dansk på nettet.Den kommer med engelsk stik, men hvis du kender en der kan sådan noget, så er det bare at klippe stikket af og sætte et dansk stik på.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...