søndag den 20. maj 2012

Hjertekjole.

Vi har bare hygget os her i Kristi Himmelfartferien. Torsdag var vi til kræmmermarked under den nye Lillebæltsbro, det var pissekoldt den dag, så det var ikke store fornøjelse. Caroline var mest interesseret i hoppeborgen, så vi stod på skift der mens den anden fik lov at gå lidt rundt. Jeg købte ingenting.

Fredag var en super dejlig dag, med venindebesøg, shopping og ansigtbehandling. Derudover har vi besøgt begge vores forældre og været på havearbejde. Hvor er det skønt når solen skinner.

 Midt imellem havearbejde og besøg er denne her kjole blevet til. Symaskinerne har stået fremme hele weekenden, så det har været nemt at gå til og fra. Stoffet er købt sidste gang vi var i Flensborg. Da vi gik igennem Holmens passage, hvor vi altid parkere, så jeg lige pludselig at der lå en stofbutik. De har rigtig meget fint stof. Det var ikke specielt billigt, men anderledes end det man kan finde herhjemme, og så havde de en masse amerikanske stoffer. 

Mønstret er  fra Ottobre sommer 3/2011. Caroline ville have den uden ærmer så det fik hun. Skal jeg sy den igen, bliver den nok med ærmer.

Caroline har plukket blomster fra haven til farmor, som havde fødselsdag i går.


Frederikke har fået løbecykel i fødselsdagsgave og nu er hun så små ved at lære at køre på den.

5 kommentarer:

 1. Hvor er den dog yndig!! Jeg giver dig ret i, at stoffet er meget smukt. Det er en rigtig pigerne den kjole.
  Kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den bliver næsten ikke mer tøset.

   Slet
 2. Smuk kjole. Elsker klassiske farver og mønstre. Og rød, hvid og hjerter holder 100 procent!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ender vel med at jeg syr en lyserød kjole til mig selv. Jeg bliver jo snart vild med lyserød selv.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...