torsdag den 21. april 2011

PåskeferieDejligt med det skønne vejr, når nu man har lidt påskeferie. Pigerne nyder det i stor stil. Vi har været i haven de sidste par dage. Der er rigtig blevet ryddet op og plantet i urtehaven. Der kommer kartofler i det meste af urtehaven i år, da det er det sjoveste at spise. Der er også lidt ærter og så nogle sommerblomster. Drivhuset må lige vente lidt endnu. Der mangler nemlig at blive renoveret et glas i vinduet i drivhuset. Det blev smadret under stormen her i vinter.

De kære børn skal jo ikke have for meget sol. Så jeg har syet en bøllehat til Caroline efter et E.G. mønster. Synes ellers jeg fik målt det godt af, men alligevel kom det til at drille lidt. Men fin det er den og så kan den vendes. 


Frederikke er gået på ferietid her i påsken. Hvor hun ellers kun sover en gang i dagplejen, sover hun to gange herhjemme. Det er dog lidt svært en i mellem lige at få det passet ind. Det passede ikke lige helt frøkenen at hun skulle sove her, men til sidst overgav hun sig. Tænk sig at hun bliver et år på fredag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...