mandag den 25. juli 2011

Var der nogen der sagde papirsamler !!!

Jeg har i går afleveret begge piger ved mormor og morfar. De skal være der til på onsdag, da både kamelen og jeg desværre skal starte på arbejde i dag. Jeg har haft tre uger og de er gået alt for stærkt. Det er først den sidste uge jeg nåede at geare helt ned, og nu er det bare slut. Heldigvis så starter min arbejdsdag først kl. 15.00. Så nu har vi tre dage uden børn. Det bliver skisme skønt at komme hjem fra arbejde de næste par dage og så ikke skulle passe sine piger. Bevares jeg kommer da til at savne dem. Men det bliver jo ligesom ferie ikke at skulle lave mad til pigerne, ikke rydde op efter dem og ikke bade dem.

Nå anyway på vej hjem til mine forældre i går, slog pigerne og jeg lige et smut forbi Asperup (tæt ved Nr. Åby). Havde hørt at der skulle ligge en butik ved navnet Plint. Sikken en butik. Wow det var jo ligesom at komme i himlen. De sælger ting fra bla. Rice, Maileg og Green Gate. Det er dælen dusme en farverig butik. Jeg kunne have købt mange ting derinde, hvis ikke lige det var fordi pilfingeren til Frederikke var med.


Det eneste jeg fik købt var dette her papir fra Rice. Jeg synes de er vildt fine. Jeg har ikke set dem før, så jeg ved ikke om det er fra en ny eller gammel kollektion.


Så op i spanden til papirsamlingen er de kommet. Der kan snart ikke være flere i:-)


Faldt lige over disse papire i spanden. De passer da bare for fint sammen. Burde jo næsten lave et eller andet med dem sammen. Men hvad?

2 kommentarer:

  1. Jeg gad sørme godt have din papirsamling!! Den er bare så stor!! :)

    SvarSlet
  2. Er også ret glad for den. Elsker at gå og kigge på spanden. Jeg skulle bare blive lidt bedre til at bruge det.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...