torsdag den 4. august 2011

Frederikke blev sendt i dagpleje i disse bukser.

Så fik jeg prøvet et andet mønster på tullebukser til Frederikke, som passer lidt bedre end de forrige. Jeg har ikke syet noget foer i, så de er dejlige tynde til sommervarmen. Det er nok begrænset hvor længe vejret er varmt nok til sadanne bukser. Så de skal bare bruges lige nu og her. De passer hende rigtig godt og går langt op i livet. Det er rigtig godt, da jeg tit synes hun skiller af når hun bukker sig ned. Selvom hun kun er 15 mdr, så synes hun det er sjovt at prøve noget nyt tøj. Det er dog pokkers svært at fange hende et øjeblik, hvor hun står stille. Hun er i det hele taget blevet bevist om rigtig mange ting og forstår mange af de beskeder hun får.  


4 kommentarer:

 1. De er rigtig fine, hvilke mønster har du brugt. Kan godt huske da Filippa pludselig begyndte at kunne sige en masse og forstå hvad vi sagde, det er så hyggelig.

  SvarSlet
 2. Hvor er de skønne og sommerlige :o)

  SvarSlet
 3. Jeg har en evne til at støvsuge biblioteket for bøger med mønster og så tegne dem af hvis der er noget jeg kan bruge. Og lige nøjagtig det her buksemønster kan jeg simpelthen ikke huske hvor kommer fra. Det er et rigtig godt mønster da de ikke poser for meget omkring livet, det bryder jeg mig ikke så meget om. Bare sig til hvis jeg skal tegne det af til dig. Har det i str. 1, 2, 3 og 4 år.

  SvarSlet
 4. Skønne bukser, jeg har også et stykke af det stof, det er da genialt med lilla og gult ;O)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...