mandag den 29. august 2011

Skønne skønne piger.

Disse her fire piger fandt jeg forrige weekend på Gelsted marked. Det var helt tilfældigt. De lå godt rodet sammen i en stor bunke papir. Jeg var fuldstændigt solgt med det samme. Jeg glemte helt at prutte om prisen, da jeg bare måtte eje dem, så jeg betalte 100 kr for fire billeder. De er lidt større end et A4 ark. De passer lige perfekt i en Ikearamme. Damen havde en hel bunke af dem og mente at de var fra en gammel boghandel. Det ligner de måske er revet ud af en bog. De to af pigerne har den sidste uge hængt i stuen og pigerne elsker at kigge på dem. Thomas eneste kommentar var, om jeg virkelig mente de skulle hænge i stuen. Nu for vi se, enten bliver det stuen eller gangen.
Papiret er blevet en del famlet og lettere gult, men det giver det bare en charme. Jeg kan slet ikke bestemme mig for hvilket billed jeg bedst kan lide, for de har alle hver deres charme.


2 kommentarer:

  1. De er super fine, kan godt forstå du måtte eje dem

    SvarSlet
  2. Hej - Hvor hyggeligt at du har lyst til at kigge med hos mig. Jeg måtte jo lige et smut forbi dig også - og skyndte mig at melde mig som fast læser. Disse billeder er for skønne. Er helt vild med hende i den røde kjole :-) Hav en dejlig aften.
    mvh Marie

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...