tirsdag den 1. maj 2012

Sendt afsted med giraffer på.

Frederikke er startet ny dagpleje i dag. En der ligger MEGET tættere på end den anden. Det bliver så top nice, at jeg kan hente begge piger på vej hjem fra arbejde, uden at skulle køre nogen mega omvej på CYKEL. Jeg gætter på, at jeg kommer til at spare en halv time hver eftermiddag.

Kjolen her fik ærmer på i går aftes og knappen blev lige syet i her til morgen, så Frederikke kunne få sin girafkjole på. Stoffet er fra Malika og Rosa. Jeg har bare haft det liggende i land tid, da jeg ikke har kunnet nænne at klippe i det. Mønstret er det meget brugte her i blogland fra Stof2000. Det er bare så fint det mønster og totalt nuttet i str. 92. Dem skal Frederikke da klart have flere af.

Frederikke gad desværre ikke lige stille op til fotografering her til morgen. Så billederne er lidt uklare. Hun blev 2 år i søndags og vil helst bestemme DET HELE selv.


5 kommentarer:

 1. Nej hvor er den kær. Og din datter også! Jegbhar en dreng på 2 år og. 3 mdr og den fasenes vi også i....men faser går jo over....på et tidspunkt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja heldigvis går sådanne faser over igen. Men ved jo fra vores store pige at der kan gå en rum tid endnu. Hendes ebbede først ud da hun var 3½ år.

   Slet
 2. Ih, er det fra Stof 2000 det mønster - jeg har misundt mange det mønster. Jeg må straks afsted til stof2000... Super sød kjole og håber dagplejeskiftet gik godt.
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du må da bare afsted til stof2000. Det er et forholdsvis nemt mønster at gå til. frederikke havde en super dag i dagplejen, somom hun altid kun havde været der.

   Slet
  2. Det lyder dejligt at opstarten var nem. Vi er også ved at køre Bodil ind i DP. Hun er liiige startet, så det er lidt hårdt, men syens hun klarer det godt.
   Skønt at mønsteret er til at gå til - jeg er lidt grøn endnu ;0)
   /Eline

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...