lørdag den 11. maj 2013

Mere fra Rema og blogloving.

Her i huset handler vi kun i Rema, vi kan altid få det der står på vores indkøbsseddel. Det er jo fantastisk eftersom Rema kun ligger 180 m fra hvor vi bor. Det er svært at gå udenom deres stof, når jeg kommer der så tit. Så dette her stof måtte også med hjem. De har stadig stof tilbage i "min" Rema. Jeg venter lidt på at de sætter det ned, for det gør de så tit, når det har ligget et stykke tid.
 
Denne her gang kom der bukser ud af stoffet. Jeg har fundet en model i et Burdablad for børn, der sidder rigtig godt, og som sidder tæt for oven. Der er foer i disse her. Det er str. 122. Der er lommer i siden.
 
OBS jeg er nu også at finde på Blogloving.
 

 
 


5 kommentarer:

 1. Hvor er de fine! Rema kan altså bare det hele: masser af økologi, ordentlige butikker, godt udvalg og fine non-food-varer
  Mht. Bloglovin' har du vidst været på, for jeg har fulgt dig lææænge derigennem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Rema er simpelthen fantastisk. Med hensyn til Blogloving, så er det lang tid siden jeg oprettede mig derinde. Så blev også lidt overrasket i går, da jeg kunne se at jeg havde 17 der følger mig derinde. For jeg har overhovedet ikke brugt det. Men i går kom linket så ind på bloggen, så det er jo dejligt og på tide:-)

   Slet
 2. Hvor er de fine :-) Jeg har købt stjernestoffet fra Rema, men ved ikke helt hvad det skal blive til.... :-) Måske en sommerkjole og et par knickers til min datter.
  Smil Mette

  SvarSlet
 3. Ja de har så meget fint stof. Der er stadig et stykke stof jeg ikke har, som kalder på mig. Det er det lillae med de lyserøde stjerner.

  SvarSlet
 4. Uha det lyder også fint. Det jeg har er det pink med grå stjerner, som du også har :)
  -og nu følger jeg dig også på bloglovin :-)
  Hilsen fra Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...