onsdag den 8. juni 2011

Haven i billeder.

Elsker virkelig blomster, så vi har næsten ingen træer i vores have udover æbletræerne. Jeg har fire staudebede og har så vidt muligt prøvet at farveopdele dem. Der er selvfølgelig en del pasning med de bede, men det er nu det hele værd, især nu hvor meget af det blomstre.


Mit pæonbed er efterhånden blevet temmelig stort. Det er utrolig så bart det kan se ud i starten af foråret, for så derefter at vokse sig til store grønne planter med helt fantastiske blomster på. Jeg har flere forskellige slags, men yndlingsen er denne er dobbelte lyserøde.


Her kommer lige lidt billedspam fra haven:-)


Denne her har jeg selv sået fra frø af. Det er en skabiose. Jeg har tit haft den som sommerblomst, men blev så vild med den, at jeg nu også har den som staude. Den blomster vildt i år.


Jeg har lige i skrivende stund glemt hvad denne staude hedder, men jeg har fået den af en tidligere nabo. Jeg synes bladene og de gule blomster er rigtig flotte. Den er rigtig god at have foran i bedet, da den ikke bliver så høj.


I min fremtidige have skal jeg have masser af storkenæb, for de er godt nok nemme at passe. Og så er det jo vildt så mange forskelllige sorter der findes.


Det her er en kæmpehosta jeg har "arvet" fra pigernes oldemor. Den har i hvert fald ikke lidt nogen skade af at blive flyttet.


Dette er en Tæppe pileurt, som jeg har fået af min tidligere nabo.


Ih hvor vi altså glæder os til at jordbærerne bliver røde. Vi er over og kigge hver dag.


Jeg har plantet en del sommerblomster i urtehaven. Thomas synes det er noget pjat at spilde pladsen på blomster, når der nu kunne være plads til flere kartofler istedet for. Men Caroline og jeg skal jo have en masse blomster at plukke af.


Lige et billed inde fra drivhuset. Snart er der tomater:-)


Begge pigerne elsker at være med i haven og det kan ikke undgåes at de bliver beskidte.


2 kommentarer:

  1. Dejlig blog du har her, her vil jeg gerne følge med.. Jeg elsker også min have og det er dejlige havebilleder du har med.. :)
    Stauden du har fået af din nabo hedder Løvemund.. Jeg synes også at den er ret fin nemlig.. ;)

    SvarSlet
  2. Ja det er dejligt befriende at være i haven, især når der er en masse blomster at kigge på. Ja Løvemund var selvfølgelig navnet på den fine plante. Og i øvrigt stort velkommen hertil. Sejt med en fast læser:-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...