mandag den 20. juni 2011

Disse ligger på mit natbord.


Jeg elsker at gå og snuse på biblioteket. Jeg er som regel at finde i den kreative afdeling med hobbybøger. Hver gang tænker jeg, at nu må jeg da ha´ lånt alle de forskellige bøger, men alligevel så dukker der nye op hver gang. Denner her gang var der en del børnetøjsbøger jeg ikke lige har set før. Jeg er helt fortabt i den den der hedder Sy Børnetøj af  Eva Näslund og Barsbro Hansing og er fra 1972. Det er den med de tre "røde" piger på øverst. Der er de fineste kjoler med seler i den.

De andre børnetøjsbøger er fra starten af halvfemserne. Det er virkelig sjovt at se, hvordan moden hele tiden ændre sig. Jeg kan i hvert fald tydeligt kende mange af mønstrene fra min egen barndom.  

Bogen øverst til højre hedder Genbrug på den fede måde. Det var tilfældigt at den lige kom med hjem. Jeg synes den så meget spændende ud. Efter at have bladret i den nogle gange, synes jeg at nogle af billederne så bekendte ud. Da jeg så tjekkede bogens forfatter, Karen Marie Dehn, gik det op for mig at nogle af billederne er fra hendes blog. Sejt at have udgivet sådan en fin bog.

Anyway, det er hvad der ligger på mit natbord/vindueskarm lige pt. Jeg er for træt til at læse skønlitteratur når jeg først ligger i min seng. Tilgengæld kan jeg lige klare at bladre nogle bøger igennem med en masse billeder. Ja nogle gange er kataloget fra Panduro, en kogebog eller kataloget fra Stof og Stil også at finde på natbordet. Det er letlæst/kigget godnatlæsning.

1 kommentar:

  1. Spændende bøger du har lånt, kender nogle af dem, men sy børnetøj, har jeg kun hørt om. Fin blog ellers, smuk have og skønne børn :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...