søndag den 11. november 2012

Dejlige bløde bukser.

 
Super lækre bløde bukser til Frederikkemusen. Lige ud af landevejenbukser med en lilla blomster applikation. Jeg har ellers strygestof liggende, men synes ikke det holder helt så godt efter vask. Er der andre der også oplever det, eller er det bare mig der ikke kan finde ud af at bruge det ordentligt?
 
De her bukser har allerede været vasket et par gange. Da jeg er begyndt at glemme at ligge ting op på bloggen, når jeg har lavet dem.
 
 6 kommentarer:

 1. Fine bukser. Fed detalje med en længere ribkant forneden...
  Jeg oplever også at efter et par ganges vask, så slipper strygestoffet og så ender jeg med at pille det af... Tror ikke jeg gør noget forkert og vasker ikke tøjet for varmt og tørretumbler ej heller, så ved ikke lige hvad problemet er...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Synes også den er en fed detalje med den lidt længere rib, men den var egentlig tænk mere som en praktisk detalje. Jeg ender også med at pille mit af.

   Slet
 2. De er rigtig fine og skøn detalje med blomsterne =)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind. Jeg er også ret vild med at applikere ting på tøj. Synes det er en skøn måde at lave detaljer på.

   Slet
 3. nøj hvor er de kære. og din datter er en rigtig charmetrold.
  Jeg havde kun problemer med strygestoffet i starten. Jeg tror, at du skal give det mere varme/stryge i længere tid, for så bliver det på, vask efter vask.
  Kh viola

  SvarSlet
 4. Jow en charmetrold er hun da, men hun er også lidt en lille djævel for tiden. De der to år, kan godt trække lidt tænder ud en gang imellem. Det kan da godt være jeg skal prøve med lidt mere varme, har nok været lidt for forsigtig.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...