tirsdag den 25. december 2012

Julekjolen.

Årets julekjole blev allerede færdig i slutningen af november. Men enten har den været i brug eller været til vask, så først i går blev den fotograferet. Det er et almindeligt A-kjole mønster fra Hanne Meedom og Sofie Meedoms børnetøjsbøger i str. 6 år, der er tilføjet nogle flæser. Caroline har været mega meget glad for den og har nærmest haft den på hele december.
 
Den er syet i samme stof som den tidligere julenederdel, jeg syede til Frederikke. Med lommer fra oldemors gamle juledug. Hvor er det ærgerligt, at de kun kan bruges her i december måned. Heldigvis er der stadig meget dug tilbage, så der også kan syes nogle til næste år.
 
Vi havde en rigtig stille, rolig og hyggelig juleaften i går. I dag har vi bare tullet rundt og lavet absolut ingenting. Pigerne har leget med deres nye legetøj. Imens spekulere jeg så på hvor pokker alt det legetøj snart skal være henne. Der må absolut sorteres godt i det snart.
 
 

 

2 kommentarer:

  1. Åh hvor er den sød!!! Jeg kan godt forstå Caroline nærmest har boet i den:-)
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  2. Ja, jeg er også selv ret tilfreds med den. Helt ærgerligt at det ikke er passende med juletøj de næste mange måneder. Men meget godt at der er en arveprinsesse herhjemme, som kan nyde godt af den om ca to år.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...