torsdag den 17. oktober 2013

Kan man få for mange nederdele?

Neej, det kan man i hvert fald ikke. Heldigvis så vokserne pigerne da ud at dem jeg tidligere har syet. Nederdelen er en overspringshaling. Jeg var midt i noget andet syning, da jeg kom til at kigge på mine rester. Jeg droppede det jeg var i gang med og med den store piges hjælp tog det kun en time før denne her var færdig.
 
Caroline ( 6 år ) er i øvrigt meget interesseret i symaskinen og vil meget gerne prøve.  Jeg ved snart ikke, hun er jo ikke ret gammel. Men måske kunne hun lære at sy tæpper eller noget i den retning.
 
 

6 kommentarer:

 1. Jeg tror det var omkring den alder jeg så småt fik lov... Men det var på min mors gamle hakkebræt af min maskine, så jeg ikke kom til at ødelægge den anden...
  Men altså, du skal selvfølgelig ikke lade hende sidde alene ved maskinen, men jeg tænker at det ville være synd at forhindre hende hvis hun gerne vil... SÅ hvis det nu bare er noget meget simpelt hun syer

  SvarSlet
 2. Jeg tænker også at jeg giver hende lov, med mig ved siden af. Tænker dog lidt over hvordan hun skal kunne nå pedalen og styre samtidig. Jeg syede vist også ret tidligt som barn. Jeg har mormors den gamle singer med håndsving stående hjemme på mine forældres loft. Den syede jeg vist en del på.

  SvarSlet
 3. Hej

  min store pige ville også gerne sy på min maskine .. jeg sagde altid til hende, det må du gerne når du kan nå fodpedalen, og samtidig kan sidde på stolen ! der gik ikke længe før hun mente at det var nu hun kunne det .. hun var ca 6 år .. jeg satte bare min maskine ned i fart, og holdt lidt øje med hende, det gik over alt forventning .. og da hun blev 8 år fik hun hendes første brother symaskine i fødselsdagsgave, der var min nemlig ikke i fred mere..

  god fornøjelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm. Jeg må vist hellere lade hende prøve. Min store skræk er nok at hun vil sy sig selv i fingeren. Det kunne da også bare være top hyggeligt at sidde ved siden af hinanden og sy.

   Slet
  2. Hej
   det er meget hyggeligt at være kreativ med ungerne .. da min pige syede i starten var jeg efter hende, så hun huskede det med nålen, men det er aldrig gået galt, heller ikke efter hun fik sin egen maskine.
   Jeg synes det er fedt du vil lade din datter prøve at sy .. det er så givende at lære fra sig, og især at give til ens egne unger ..

   Jeg gik i skole med en pige der syede sig i fingeren da vi skulle tage "kørekort" til maskinen .. det gjorde selvfølgelig ondt på hende, men hun fortalte det værste var hun blev så forskrækket da det skete..

   Slet
 4. Skøn nederdel - og god idé at bruge resterne. Mon jeg skulle gøre det samme? Karoline på snart 6 elsker at se på, at jeg syer, men har endnu ikke vist interesse for selv at prøve. Men dejligt at kunne dele interessen.

  God weekend!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...